Links - Center for Hormonforstyrrende Stoffer

Gå til indhold

Links

Links - find inspiration til, hvor du kan læse mere om hormonforstyrrende stoffer Miljøstyrelsen har en række relevante oplysninger om hormonforstyrrende stoffer på deres hjemmeside.Rigshospitalets Klinik for Vækst og Reproduktion arbejder en del med hormonforstyrrende stoffer og effekter på mennesker. CeHoS ledes fra denne afdeling ligesom flere af stedets forskere er involveret i Center for Hormonforstyrrende Stoffer.


Forskere ved DTU Fødevareinstituttet laver eksperimentelle dyrestudier og in vitro undersøgelser om hormonforstyrrende stoffer. Forskere herfra er med i Center for Hormonforstyrrende Stoffer


På Syddansk Universitets biologiske institut arbejder de med hormonforstyrrende stoffer i vandmiljøet. Flere forskere herfra er tilknyttet Center for Hormonforstyrrende Stoffer.

Syddansk Universitet, Biologisk Institut, Økotoksikologi


Verdenssundhedsorganisationen WHO beskæftiger sig også med hormonforstyrrende stoffer. De har i samarbejde med UNEP (De Forenede Nationers Miljøprogram) udarbejdet en stor rapport om emnet. Forskere ved CeHoS var med til at udarbejde rapporten.


Center for Hormonforstyrrende Stoffer cehos.rigshospitalet@regionh.dk +45 3545 5085
Tilbage til indhold